Ugrás a fő tartalomra

HWM 7.szám

Kedves Olvasók!

Elérkezett hát ez a nap is. Tavaly ilyenkor, december 21-én jelent meg az első számunk, és azt hiszem, az összes munkatársam nevében mondhatom, hogy a kezdetekkor még nem számítottunk arra, hogy megéljük az első születésnapunkat. De sikerült! És köszönjük, hogy ennyien olvastok, és támogattok bennünket. Nagyon jó érzés, és reméljük, hogy jövőre is velünk tartotok! (Készülünk ám meglepetésekkel az új esztendőben is :D)

Születésnapi számunkban szeretnénk kedveskedni nektek, ezért elolvashattok egy számunkra írt exkluzív novellát Spirit Bliss tollából, illetve interjút készítettünk Carina Bartsch-csal, Kemese Fannival, Szurovecz Kittivel és Tóth Pepével. 

~ Zephyrine


Újabb borítószavazásunk:

Számomra nincs karácsony Ebenezer Scrooge nélkül. Az ünnepek közeledtével mindig szakítok időt arra, hogy egy bögre forró csokival bevackoljam magam a tévé elé, és megnézzem ezt a fantasztikus alkotást. (Igen, már kismilliószor láttam, de még mindig magával ragad. :D) Dickens 1843-ban írta ezt az örökérvényű mesét, ami azóta számtalan kiadást és feldolgozást megélt. Készült belőle többek között mozifilm, bábfilm, rajzfilm és színdarab is.

Felül balra Candlewick Press borító látható.
Felül jobbra a Penguin Books.
Alul balra a Standard Publishing borító található.
Alul jobbra a Scholastic tekinthető meg.


Book boyfriend és girlfriend:

Emlékeztek az első lepkeszárnyak rebbenéseire, amikor megpillantottunk valakit? Az első szerelem mámoros pillanataira, amikor a fejünkben totális zűrzavar uralkodott? Az első csókra, amikor idegességünkben csoda, hogy ott helyben nem kaptunk szívrohamot? A tomboló hormonjainkra, amik azt üvöltötték, hogy csináljunk valami oltári nagy bolondságot (lehetőleg minél többször)? Én emlékszem. Sosem felejtem el.

Azt mondják, az őszi-téli szerelmek a szívben köttetnek, míg a tavaszi-nyáriak az ágyban. Nos, nem tudom, hogy ez valóban így van-e, de a mostani két szerelmespáromnak nagyon nagy szerepet játszott az életében a tél… a karácsony… de leginkább a SZILVESZTER. 

A jelöltekkel Leiner Laura: Szent Johanna Gimi és Akkor szakítsunk című regényében találkozhattok.



Megjegyzések